vineri, 14 aprilie 2017

Tacamurile Sola Symphony


Tacamurile Sola Symphony

Într-o zi, prin preajma Crăciunului 2016, mi-am zis că trebuie să-mi cumpăr și eu setul meu de tacâmuri, sătulă fiind de cel moștenit de la părinți, pe care cred că-l au de dinainte de a mă naște eu. Ei, poate n-o fi chiar așa, însă eu de alt set nu-mi amintesc. Așa că am început să parcurg internetul, mai precis site-urile de profil. Asta pentru că am așa eu impresia că pe net prețurile sunt mai acceptabile decât în magazinele offline, și de cele mai multe ori am dreptate. Totuși nu aveam bani să-mi cumpăr ceva gen argintărie, așa că m-am dus pe emag, unde știu că se găsesc mărfuri pentru buzunare de toate formele și adâncimile 😊 și unde dacă am comandat azi coletul ajunge mâine, cel târziu a doua zi.

Un set pe gustul meu n-am găsit la vremea la care am căutat (dar acum se găsește un set de tacamuri Sola Symphony pt 6 persoane cu 32 de piese) însă mi-am luat piesele în așa fel încât să am un set complet de tacâmuri pentru 6 persoane așa:
- furculițe, cuțite și linguri de aperitiv sau desert (sunt relativ mari pentru desert, le folosesc de aperitiv)
- furculițe, cuțite și linguri de fel principal
- tacâmuri pentru pește
- paletă de tort și lingurițe desert
- linguri, cuțite și furculițe de servire, câte 2
- polonic mediu si mic pt sosuri
- set de 2 piese pentru salată

În total am 65 de piese.

Tacamurile Sola Symphony

Producătorul (sau importatorul) este New Trade Vision, tacâmurile sunt din gama Sola Symphony, bănuiesc de proveniență italiană, coletul a venit foarte bine securizat, tacâmurile sunt din inox, foarte frumos finisate, grele, clasice, grosuțe, nu ca acelea din aluminiu, cu luciu oglindă. Dau foarte bine ca imagine - și nu numai - la o masă dichisită, singurul inconvenient este că trebuie șterse imediat după spălare (recomandabil cu detergent lichid, spălare manuală, nu la mașină), pentru că altfel picăturile de apă rămase lasă pete ușor întunecate.

Sunt foarte mulțumită de achiziția mea și de aceea le recomand și altora aceste tacâmuri. Recunosc că inițial mi-a fost teamă să nu fie totuși niște piese din acelea de uz cotidian, subțiri și de o calitate slabă, dar am avut o surpriză plăcută să constat că intuiția mea nu a dat greș.
Așa că recomand, pentru că mi-au plăcut. Acest articol NU este un advertorial.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




2 comentarii:

  1. Recunosc ca nu ma dau in vant dupa tacamuri sau vesele in general insa, calitatea mereu conteaza caci este strans legata de durabilitate. In plus, setul arata tare bine

    RăspundețiȘtergere
  2. EU am ochit un set de lingurite cu forme interesante... dar e bine de tinut minte si ce ai detaliat tu aici!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).