miercuri, 2 aprilie 2014

Colectia rochiilor frumoase

Eu ma consider o persoana speciala si incerc mereu sa fiu speciala atat pentru mine cat si pentru cei din jur. Nu prea mai reusesc sa suport prostia asa ca in ultima vreme am inceput sa imi triez prietenii si sa ii aleg doar pe cei care merita sa fie cu adevarat prieteni. Incerc mereu sa fac doar lucruri bune cu viata mea si de aceea nu voi fi o persoana care sa puna botul la toate prostiile.

Imi place sa ma imbrac decent si sa fiu cat mai frumoasa asa ca aleg de fiecare data cele mai frumoase rochii. Am gasit pe carmencita.ro/rochii/rochii-de-seara/rochii-cununie-civila.html o rochie foarte frumoasa pe care vreau neaparat sa mi-o cumpar. Aici poti sa vezi noile modele de rochii pentru cununie civila. Imi plac la nebunie si am neaparat nevoie de o astfel de rochie fiindca in curand se marita sora mea. O sa fiu domnisoara de onoare asa ca trebuie sa fac rost de o rochie foarte frumoasa. Aici pe Carmencita sunt foarte multe modele frumoase de rochii pe care am pus ochii si pe care as vrea sa mi le iau si eu.

Momentan insa voi opta catre o rochie speciala pe care am vazut-o pe acest site si care mi se pare si foarte ieftina. Este o rochie simpla, cu un decolteu acceptabil insa care atrage privirile oricarui barbat. Este decenta, eleganta si cred ca se potriveste perfect pentru ceea ce imi doresc eu. Cred ca o sa o comand cat mai repede ca sa nu uit de ea.


articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).