vineri, 14 martie 2014

Metode noi in chirurgia estetica

Toate femeile stiu in ziua de azi ce inseamna chirurgia estetica. De ce stiu toate femeile acest lucru? Fiindca toate se gandesc ca vine o zi cand se vor intreba daca vor apela la chirurgia estetica sau nu. Multe femei au complexe cand vine vorba de frumusetea lor exterioara. Multe devin si penibile uneori din cauza faptului ca isi fac mult prea multe operatii si isi maresc buzele foarte mult.

Nu este bine sa faci prea multe astfel de interventii deoarece corpul poate suferi si te poti imbolnavi. Am vazut multe cazuri in care femeile care au apelat mai ales la marirea bustului au avut probleme dupa cativa ani din cauza silicoanelor. Se pare insa ca tehnologia avanseaza in fiecare zi si tot mai multe femei sunt increzatooare si isi doresc sa isi schimbe viata apeland la o operatie estetica. Tu te-ai gandit sa iti schimbi ceva la corpul tau si sa faci vreo operatie estetica?

De exemplu mai nou se poate face marirea buzelor cu acid hialuronic, iar daca vrei detalii legate de o lipoaspiratie, metoda prin care foarte rapid scapi de kilogramele in plus, click aici.


articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).