marți, 25 aprilie 2017

Restaurant Diesel Piatra Neamt, evaluare catering




Restaurant Diesel Piatra Neamt, evaluare catering Restaurantul Diesel din Piatra Neamţ e situat pe strada Petru Rareş aproape de centrul vechi al oraşului şi de cartierul Dărmănesti. Adică într-o zonă opusă decât aceea unde locuiesc. Din acest motiv nu cred că am fost de mai mult de două ori acolo, şi asta acum nişte ani buni. Aşadar, nu pot spune că pot să-mi dau cu părerea despre atmosferă şi restul, pentru că nu mai ştiu cum arată acum acel restaurant, dar comand la domiciliu de cca un an de zile, deci pot să fac o evaluare, personală, fireşte, a serviciului de catering.

În orice caz, ştiu că şi atunci când am fost acolo mi-a plăcut ceea ce am mâncat. La comanda pentru acasă de cele mai multe ori aleg tochitură de porc pentru maică-mea, ciorbă rădăuţeană pentru mine, ori preparatele din pui, le-am încercat cam pe toate, salată Diesel sau de pui şi preparatele din peşte, cu mămăliguţă şi usturoi. Am fost de fiecare dată foarte mulţumită, mâncarea este foarte bună la gust, pregătită aşa cum trebuie, cu sosurile şi aromele care trebuie, nu e o mâncare lungită, gen cantină. Este o mâncare de restaurant cu ştaif, care se respectă. Am primit comanda la ora specificată, sau la cca 60-90 de minute de la apelul telefonic, însă mi s-a comunicat întotdeauna ora sosirii comenzii la domiciliu.

Restaurant Diesel Piatra Neamt, evaluare catering
Preţul este mediu, nu pot spune că preparatele de la Diesel sunt cele mai ieftine, şi nici cele mai scumpe, dar raportul calitate preţ este foarte bun. Merită să dai banii pe ceea ce primeşti de mâncare. Având în vedere acest lucru, aş fi acordat 5 stele din cinci acestui restaurant, dacă n-aş fi avut o anume dezamăgire la ultima comandă. Aşadar, o să scad evaluarea la 4 stele deoarece:
- comandasem 2 ciorbe rădăuţene, am primit două ciorbe de burtă. Băiatul a zis că-mi înlocuieşte ciorbele dacă am răbdare (nu aveam, era la mine doamna care mă ajută la curăţenie şi era ora mesei). Am zis că este bine şi aşa, nu e problemă. Însă problema a fost că oţetul, probabil nefiert din ciorbă mi-a stârnit ulcerul aşa cum doar o singură criză am mai avut la viaţa mea, când mi-a fost depistată boala. Două zile am mâncat pâine prăjită şi am băut ceaiuri. Altfel, ciorba era foarte gustoasă.
- fileul de somon pe bon scria că are 250 g, iar în realitate avea 139. Ştiu, scrie pe site că la preparare scade, cca 30 g la 100 de grame de file crud. Dacă 250 g era fileul crud, trebuia să am 175 g de somon la grătar, nu 139. Ori jumătatea de lămâie pusă în cutie am plătit-o tot ca şi somon?

Restaurant Diesel Piatra Neamt, evaluare catering

Plus de asta, prieteni de-ai mei care frecventează restaurantul mi-au spus că nu mai e ce era odată. Că de curând au fost acolo, că prăjitura șomloi nu mai e la fel de bună ca altă dată şi că au comandat cordon bleu şi era crud. Dar ştiţi cum e, până nu păţeşti, nu te afectează şi nu-ţi vine a crede că e chiar aşa. Am zis atunci că e o întâmplare, şi eu am primit odată cordon bleu crud la restaurantul unui hotel de 4 stele din urbe. O greşeală când şi când nu e ceva de condamnat, oameni suntem. Dar uite că greşelile se repetă destul de des în ultima vreme....

În orice caz, voi continua să comand de la Diesel. Mâncarea este foarte bună, n-o laud degeaba. Şi sper ca neajunsurile din ultimile săptămâni să fie doar accidentale.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).