joi, 8 septembrie 2016

Salata de hering



Salata de hering

Pentru că afară este încă vară, ca și temperaturi, vă propun o salată mai sățioasă, ca fel principal, sau ca aperitiv, depinde de cantitate și ingrediente.

Conține salată verde mărunțită, ardei gras roșu și galben, tăiat fideluță, o ceapă mică tăiată rondele, măsline, hering din conservă (eu am avut borcan cu salată din aceea ca o marinată de pește), dacă este necesar dați un praf de sare, apoi asezonați cu maioneză și puțină zeamă de lămâie. În salata de hering din poză este o maioneză light, amestecată cu iaurt de băut.

Dacă vreți salata mai sățioasă, puneți mai mult din măsline, maioneză, hering, iar preparatul final să cântărească cca 400-450 g.

Poftă bună! :)


poză de aproape:

Salata de hering



2 comentarii:

  1. O salata foarte nimerita pentru cei ce adora pestele, buna de tot si satioasa.
    Pofta mare sa ai !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma pot lauda ca ador pestele, dar il mananc cu placere in anumite feluri, adica in salate, la cuptor sau marinat. Cel prajit nu prea imi place, in schimb ai mei asa mancau mereu :(((

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).