marți, 18 martie 2014

Locuinta de serviciu

In ziua de azi este destul de dificil sa gasesc un loc de munca. Am reusit pana la urma sa gasesc un loc de munca prin intermediul unui amic, insa problema este ca acest loc de munca este in capitala. Eu stau in judetul Buzau si pana acum nu am avut ocazia sa ajung prin Bucuresti.

Sper sa ma descurc in primul rand cu locuinta. Inainte de toate, trebuie sa fac cumva si sa imi gasesc un loc unde sa stau. Pana la urma degeaba am gasit un loc de munca unde pot castiga multi bani daca nu reusesc sa gasesc si o locuinta cat de cat ieftina. Voi incerca sa apelez la o agentie de imobiliare pentru a gasi un apartament cu 2 camere in apropiere de Herastrau. Acolo voi avea locul de munca si vreau sa fiu cat mai aproape. Sper ca voi gasi un apartament la un pret bun.

Site-ul unde am gasit oferte de inchirieri este goldenkey iar daca vrei mai multe oferte, inclusiv de proprietati pentru vanzare, click here


articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).