luni, 31 martie 2014

Alimente copii mici

Atunci cand se naste, copilul tau nu poate consuma decat lapte si asta pentru o buna periada de timp. Dupa 6 luni, poti diversifica meniul micutului tau si ii poti da si alte alimente care il vor ajuta sa creasca intr-un mod sanatos. Trebuie insa sa fii atenta sa ii dai copilului tau ce este mai bun. Alimentatia este esentiala la orice varsta. O alimentatie nesanatoasa poate avea urmari grave pe parcursul intregii vieti. 

Daca vrei ca micutul tau sa fie sanatos, ii poti da iaurt pentru bebelusi.  Acesta contine necesarul zilnic de calciu, magneziu si zinc. La ce ajuta acestea? Calciu il va ajuta sa aiba oase puternice, magneziu ii va intari sistemul muscular, iar zincul va fi benefic pentru sistemul imunitar. Asadar, pare a fi o alegere foarte potrivita pentru hrana copilului tau.

De asemenea, poti continua sa-i dai micutului lapte de crestere. Acesta nu-l va afecta, ci va fi benefic si astfel poti combina usor alimentele pe care are voie sa le manance cu laptele. Totodata, laptele de crestere poate fi folosit si de mamicile care nu pot alapta, pentru a-si creste copilul cu grija din primele zile de viata.
Din moment ce incepi sa diversifici mancarea micutului tau, isi fac aparitia diverse tipuri de piureuri pentru copii. Acestea contin legume, paste fainoase, carne si diverse condimente. Piureurile sunt preparate cu grija pentru a nu afecta sanatatea copilului tau. Ele pot contine gluten sau urme de oua.

Da-i ce e mai bun si mai sanatos copilului tau, pentru a avea o alimentatie corespunzatoare.

articol de MC



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).