marți, 27 noiembrie 2012

Pizza Las Vegas de Laguna

Este vorba de restaurantul Laguna din Piatra Neamt, de ani de zile un restaurant de top, cu meniuri de toate felurile dar si cu foarte multe genuri de pizza. Insa de data asta.... ce sa mai zic?! Se mai intampla, deh!


Asadar este o pizza comandata la domiciliu. Cand am desfacut cutia am ramas nedumerita de formatul acesteia, pe care nu am mai comandat-o niciodata. O pizza normala de Laguna imi ajungea pt 4 portii, eu ma satur cu 2 triunghiuri. Pizza de acum abia a ajuns pentru doua portii. Una scria pe reteta, alta era in interiorul semilunei din... nu stiu, sa zic paine? Nu mi s-a parut un aluat de pizza obisnuit, era mai mult o lipie indoita decat pizza.


Continea un fel de sunca de market, gogosari sau ardei rosii taiati bucatele mici, ceva cascaval ori mozzarella si niste seminte de oregano. In pachet erau borcanelele cu ketchup si usturoi, insa usturoiul mi s-a parut cam rasuflat si de multisor preparat.
De foame, a mers. Dar nu as mai lua si a doua oara acest produs. Ce s-o fi intamplat cu brandul Laguna in ultima vreme?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).