vineri, 24 iunie 2011

Fusili con formaggi

Suna destul de pretentios. Dar nu este decat o reteta de 10 minute, de la pliculet.


Cum zilele astea am plecat dimineata si am venit seara, epuizata psihic si anchilozata de spate de stat in scaunul de examinator la bacalaureat, numai de bibilit mancaruri sofisticate nu aveam pofta.


Asa ca am redus distanta dintre mine si E-uri, pentru scurta vreme, si am cumparat un plic de fusili cu branza pe care l-am preparat dupa indicatiile de pe plic, si o cutie cu mascarpone, ca sa imbunatatesc reteta. In mancare am pus o lingura plina de mascarpone pana am vazut ca s-a topit si omogenizat in sos.

As mai fi pus eu si o ceapa foarte usor calita la tigaie, si ceva mai multa verdeata, dar cum sunt in ultima mea zi la locuinta de serviciu pe anul acesta scolar, nu mi-am mai procurat prea multe ingrediente alimentare. Asa ca am adaugat in farfurie inca un moţ de mascarpone, oarece ketchup si gata masa.


A rezultat un fel de mancare gustos, consistent (de la branza mascarpone) si rapid, as putea zice ca este un fel de mancare fast-food. Dar la nevoie, s-a dovedit tare bun si usor de facut.

De aproape arata asa:


Pofta buna! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).