marți, 29 martie 2011

Salata de paste cu ansoa


Zilele trecute, imboldita de taica'meu am desfacut o conserva de ansoa pe care o aveam primita de la o prietena de familie. Am facut o salata de paste, folosind ardei rosu, masline, cateva suvite de ansoa (doar cateva pentru ca erau extrem de sarate si nu am stiut cum sa le desarez) si un sos de ulei de masline cu zeama de la o jumatate de lamaie la care am adaugat foarte putin usturoi tocat marunt, ketchup. De sare nu a mai fost nevoie deloc, dimpotriva, as fi vrut sa scot sarea :)

Ca si metoda, am fiert pastele 10 minute - mie nu-mi plac al dente - le-am scurs imediat intr-o sita si le-am pus intr-un castronel pe fundul caruia era sosul, apoi am facut un topping din ardei, ansoa si masline.
Dupa ce am servit, am baut multa, multa apa :))
Daca stiti o metoda de desarat fileurile de ansoa, va rog sa mi-o spuneti si mie. Mai am, dar nu indraznesc sa mai fac ceva cu ele, deocamdata. 

Pofta buna! :)

4 comentarii:

  1. te pup si eu, a fost sarata :(( am facut alta, cu ton, o postez mnai incolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. De bun este bun, insa cum crezi ca as putea s-o desarez? Sincer, nu am mai mancat ceva atat de sarat in viata mea1 :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).