luni, 14 martie 2011

Salata Chicken Chest


Cu toate ca la restaurantul Laguna, adica acolo unde obisnuiesc eu sa mananc aceasta salata o veti gasi scrisa gresit in meniu, cheast, in loc de chest, asta nu stirbeste cu nimic savoarea acestei salate.

Din poza asta nu va dati seama ce are in ea, nu? :)
Asadar: un morcov de marime medie, dat prin razatoare, un patrunjel-radacina si o bucata de telina - ambele cam cat cantitatea de morcov, de asemenea date prin razatoare, unul-doi castraveciori murati taiati cubulete, totul amestecat cu o lingura de maioneza, cu sare si piper dupa gust.

Salata de cruditati se pune in mijlocul farfuriei sub forma de cupola, pe un pat din frunze de varza rosie, iar peste ea se aranjeaza bucati de piept de pasare la gratar taiate fasii.
Se orneaza cu putin marar si cu o felie de lamaie.

Ei, cam asa ceva arata sub bucatile de friptura:


Este consistenta si gustoasa.
Pofta buna! :)

4 comentarii:

  1. Te cred si eu ca-i foarte buna,la ce ingrediente are nu poate fi altfel!!!pupp!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te pup si eu, Mirela. Legat de premii, mi-e destul de greu sa gasesc 10 bloguri, pe care le stiu si care sa nu mai fi fost premiate, dar ma straduiesc !!

    RăspundețiȘtergere
  3. una ensalada muy rica fresca y especial,me encantó,abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tiene usted razón, Rosita, esta ensalada es muy rica. Tan poco como se puede ver, no podía comer, pero la mitad de ella.
    Abrazos!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).