sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Masa de Revelion 2011


A fost un revelion cuminte, cu niste prieteni de familie, ca sa marcam momentul si atat.

La masa am avut asa: 






 Tochitura de porc (muschiulet, carnati, ficat prajite in tigaie inabusit) cu caş de oaie framantat, si mamaliguta, totul asortat cu pepene murat




Irish Coffee cake ornat cu frisca si pulbere de ness, care intre timp a devenit my number one in materie de dulciuri :)


A mai fost paine de casa, cafea Lavazza cu frisca, vin alb demisec, sampanie roze, whisky Ballantines, Fanta de portocale, apa minerala Borsec. La terminarea aperitivelor masa arata cam asa: 


In zilele urmatoare voi posta la fiecare fel de mancare reteta, cu exceptia oualelor umplute, care nu sunt altceva decat galbenus fiert amestecat cu putin mustar si cu maioneza si spritat cu poşul in jumatatile de albus fiert puse pe platou. De asemenea, nici tochitura nu cred ca este cine stie ce reteta de scris la ea.

La multi ani, Vasile si Vasilica, Vali, Valica, Sile, Vasi !

4 comentarii:

  1. Pentru pepenele ala murat, mai ca ti-as face o vizita. Nici de la tochitura nu ma dau in vant, dar asta se gaseste si prin bucataria mea destul de des.

    RăspundețiȘtergere
  2. la multi ani! Un An Nou mai buna!

    tortul ala imi fac rau cu ochiul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani doamnelor ! :)

    Andreea, te invit oricand la o felie, dar pana nu trece iarna ca nu prea mai sunt pepeni in butoias :)))

    Diamond, un an bun si plin de succese iti doresc! Si plin de torturi cu ciocolata, cafea si whisky :D si care sa nu ingrase! :*

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).