vineri, 5 noiembrie 2010

Cotlet a la Pestera

700 g cotlet, 200 g unt/ulei, o lingura de faina, 100 g sunca, 25 g cascaval, sare, piper, arome, verdeata.

Se portioneaza cotletul in 4,5 felii, se bate cu ciocanul. feliile se tavalesc prin faina si se trag in ulei. Se scot pe un platou, apoi se face un sos de faina stins cu apa care se fierbe 5 minute.

Cotletele se pun intr-o cratita, iar sosul peste ele. Se da sare, piper, arome, iar deasupra sunca taiata fasii. Se mai fierbe un sfert de ora pe foc potrivit iar la urma se presara verdeata.

Cotletul se serveste cu sosul alaturi, si cu garnitura de cartofi (piure, la tava, etc) peste care se rade putin cascaval. 

Si reteta: 

2 comentarii:

  1. Buna,
    sint Cristina si am descoperit azi blogul tau cautind o reteta - ma bucur tare mult pentru retetele pe care le-ai postat - iti multumesc . Sarbatori fericite cu sanatate si cu multe bucurii "culinare".

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Cristina, multumesc pentru vizita si pentru apreciere; la randul meu iti urez un An Nou mai bun si mai plin de satisfactii.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).