miercuri, 10 noiembrie 2010

Cocktailuri - 2

Cocktail cu inghetata de cacao

600 g inghetata, 300-500 ml vodca, o tableta de ciocolata. Se amesteca vodca si inghetata, apoi se pune in pahare. Se serveste cu ciocolata rasa deasupra.

Cocktail cu inghetata de vanilie

1 litru de lapte, 100 arahide, 400 g inghetata de vanilie, 250 ml vodca. Se pune laptele la fiert. Cand clocoteste se adauga arahidele prajite, decojite si pisate. Se ia laptele de pe foc si se lasa o ora, acoperit. Cand e rece se pune in pahare la care se adauga o lingurita de inghetata si 40 ml vodca si se amesteca.

Cocktail Derby

5 g bitter, 15 g maraschin, 10 g sirop de ananas, 125 ml sampanie. Se serveste cu gheata si o felie de lamaie.

Imaginea este orientativa.



2 comentarii:

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  2. Va multumesc pentru vizita si pentru invitatie. Ma voi uita pe site-ul dv. si ma voi gandi la propunerea de a face parte din comunitatea petitchef.com. Este adevarat ca am destule retete, unele chiar foarte vechi, si prin aceasta, poate ca inedite, dar nu pot gati de toate datorita unor probleme de sanatate, astfel ca nu prea am cum sa ofer si fotografii cu procedeul descris.

    Insa repet, va multumesc pentru propunere si promit sa incerc sa dau curs invitatiei dv.

    Numai bine,

    Oana

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).