vineri, 28 martie 2014

Magazinul de calculatoare


De ceva vreme imi doresc sa imi cumpar o tableta si caut incontinuu ofertele cele mai bune. Toata lumea ma intreba la ce mi-ar folosi o tableta si intotdeuana stiu la ce as folosi-o si pe zi ce trece imi dau seama ca as putea sa o folosesc la o serie de diverse activitati. In primul rand as folosi-o cand ma duc la meciurile de volei, baschet si handbal.

Lumea ma intreba la ce mi-ar folosi in acest loc si totul este asa de simplu de zis. In timpul liber ma ocup de articole sportive, in special la jocurile de sala. Sunt nelipsita de la aceste meciuri iar dupa aceeea scriu despre ele, iau interviuri, fac statistici, tin live text si live scor in timpul meciului, iar o tableta mi-ar fi de mare folos, pentru ca as putea publica mult mai usor, as fi tot timpul in legatura cu cei care sunt interesati sa afle scorurile. Pe langa toate acestea, as fi in permanenta in legatura cu prietenii mei, as face poze multe deoarece sunt pasionata de fotografie, as filma meciurile si interviurile pe care sa le postez mai apoi pe internet. Sunt doar cateva din lucrurile la care as folosi tableta mult visata. Asa ca de ceva vreme caut intens.
Cineva mi-a recomandat site- ul Strada IT, iar in momentul in care am intrat mi-am dat seama ca aici sigur voi gasii ceea cea m nevoie. In sectiunea laptopuri si tablete gasesti 144 de modele de tablete pe stoc de la diverse firme: Tableta Apple, Tableta Prestigio, Tableta Samsung Galaxy, Tableta Lenovo si multe altele.

Sa luam de exemplu Tableta Apple, stii ca dai un ban dar esti sigur de calitatea acesteia: TABLETA APPLE IPAD MINI A7 64GB WI-FI 3G 7.9' IPS LED GREY – garantie 12 luni si cu urmatoarele caracteristici: Ipad Mini, 7.9' Multi-Touch IPS LED backlight (2048x1536), procesor: A7, capacitate: 64GB, camera web FaceTime HD, porturi: jack 3.5mm/Lightning, Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G: da, IOS 7, culoare: gri - cunoscatorii stiu ca au in fata un produs de calitate care nu te va lasa la greu.
Si asta nu este tot caci pe site-ul gasesti tot ce te intereseaza in materie de produse IT, organizate pe categorii: : laptopuri si tablete, telefoane, foto-video, monitoare & tv, calculatoare si servere, imprimante si consumabile, scanere si videoproiectoare, caruri si medii optice, periferice & componente PC, retelistica si conectica, software si gaming, auto. Eu mi-as lua un notebook dell ca tot caut unul bun de ceva vreme, desi nici un laptop hp nu e de lepadat.

Este atat de usor sa cauti acum ceva ce iti doresti, stai acasa, analizezi cu atentie toate produsele, compari preturi si informatii, scapi de aglomeratie si nervi, esti linistit si poti sa cauti fara ca cineva sa te deranjeze. Nu te preseaza nimeni sa cumperi, nu te intreaba nimeni, ce doriti, va pot ajuta cu ceva, esti tu si magazinul online strada it. Rasfoiesti, dai clik-uri si afli tot ce iti doresti.

articol de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).