joi, 5 mai 2022

Clubul Artemis, masaje de relaxare cu totul speciale

Clubul Artemis, masaje de relaxare cu totul speciale



Terapia prin masaj are o lungă istorie în aproape toate culturile de pe pământ. Se consemnează practicarea masajului în Imperiul roman, Egipt, Grecia, China, Japonia sau India, iar mai apoi în țările arabe.

În Europa această formă de relaxare a apărut în perioada Renașterii și era destinată în exclusivitate aristocraților.

În America masajul a ajuns grație a doi fizioterapeuți care au studiat în Suedia. O vreme a fost intens folosit apoi odată cu apariția noilor tehnologii a căzut în dizgrație.

A fost practic redescoperit datorită atleților în anul 1970, iar de atunci a fost inclus și promovat pentru o serie de afecțiuni.

Masajul de relaxare, ce este și cum se practică

Cei care merg la Artemis, cu pagina de prezentare masajclub.ro, vor să obțină o stare de bine și relaxare totală, mai ales dacă au avut parte de zile sau săptămâni mai dificile. Terapeutul sau maseuza va face manevre ușoare de presiune redusă la nivelul superficial al pielii. Se urmărește activarea stimulilor de la suprafața corpului, cu ajutorul uleiurilor esențiale.

Dacă clientul dorește se poate trece la un masaj mai puternic, pentru a detensiona mușchii încordați.

În timpul masajului comunicarea dintre client și maseur este importantă, pentru a ști ce anume îi face bine celui care solicită serviciile de masaj.

Dacă masajul are loc cu regularitate se poate constata în timp efecte remarcabile asupra stării de bine și a sănătății în general.

Ce beneficii ne aduce un masaj bine făcut

Terapia prin masaj tratează corpul uman ca un întreg, tratând nu doar fizicul, dar și psihicul uman sau partea emoțională, destul de des neglijată.

Simpla atingere umană făcută cu pricepere poate îmbunătăți starea de spirit, reduce stresul și amplifică nivelul de energie.

Pe lângă relaxarea musculară și îmbunătățirea calității pielii prin regenerare celulară, se poate constata în timp îmbunătățirea calității sistemului respirator, ameliorarea migrenelor, diminuarea retenției de lichide, reducerea durerilor articulare, dar și o respirație mai bună.

Contraindicații în masaj

Există excepții în care masajul nu poate fi efectuat, din păcate. Puseele de febră, bolile contagioase cum ar fi răceala sau gripa, operațiile chirurgicale recente sau rănile deschise sau bolile de piele, toate acestea sunt incompatibile pe termen scurt sau lung cu masajul.

Zonele care trebuiesc evitate în timpul masajului sunt următoarele: inflamații, dureri nediagnosticate, arsuri solare, răni, tăieturi sau cicatrici recente sau vene varicoase.

Masajul senzual, endorfine și serotonină din belșug

La Artemis, cu pagina de prezentare masajclub.ro puteți beneficia de un adevărat festin regal în materie de masaj, senzații și emoții nemaiîntâlnite până acum.

Uleiul de masaj relaxant cu portocale și scorțișoară, cel cu lămâiță și verbină sau cel cu fenicul și scorțișoară oferă o hidratare intensă și relaxarea întregului corp. Pielea va fi hrănită și tonifiată, fără senzația de lipire sau pete pe haine.

Masajul senzual este una dintre cele mai bune soluții pentru momentele în care ai nevoie să îți recapeți echilibrul interior dar și doză de energie necesară pentru a face față ritmului vieții de zi cu zi.

Ajută la eliberarea de endorfine și serotonină, având astfel un puternic impact psihologic.

Contact: contact@masajclub.ro.





Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin




10 comentarii:

  1. Ador masajul, ma relaxeaza si ma binedispune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Masajul ajută extrem de mult la relaxare și la starea de bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de părere ca de masaj si psiholog avem cu toții nevoie pentru a ne menține nivelul de stres sub control. 🤭

    Tare mi-ar plăcea si mie un abonament pe termen lung la masaj. 😊


    Simona T.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu aleg masajul de relaxare ori de cate ori ma simt stresata sau obosita. Iar de ziua noastra am optat pentru un masaj de cuplu, un masaj senzual.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai de mult am fost și eu la masaj terapeutic, la altfel de masaj nu am fost pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce atragator, niciodata nu am fost la un masaj si tare sunt curioasa sa vad cum e, ce trairi imi va da si cat de relaxata voi fi dupa! Cred ca te simti ca un fulg!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un masaj este mereu o alegere bine-venita din punctul meu de vedere! Te ajuta sa te relaxezi si sa vezi altfel lucrurile!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ar trebui sa avem parte zilnic de un masaj dupa o zi lunga.. E foarte sanatos pentru corpul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  9. Interesant , n-am avut parte pana acum decat de masajul traditional, dar nu si de unul de relaxare

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am mai fost la un masaj de foarte mult timp si cred ca ar fi tare relaxant sa-mi reiau si eu sedintele de masaj

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).