vineri, 24 ianuarie 2020

Ce buchet alegi de la o florarie online Bucuresti?

Ce buchet alegi de la o florarie online Bucuresti?




Pe vremea când eram eu puștoaică un cadou rapid pentru o invitație venită pe neașteptate și pe care erai nevoit s-o onorezi imediat, era să cumperi un carton cu prăjituri cu cremă și glazură de ciocolată, sau alt fel de dulciuri despre care știai - dacă știai - că-i plac gazdei. Cofetăriile aveau mereu prăjituri proaspete, făcute din ingrediente naturale, nu cu prafuri lipsite de gust ca acum sau cu arome chimice, iar un carton de amandine, să zicem, era întotdeauna bine primit în orice casă. Astăzi moda prăjiturilor aduse sub formă de cadou a trecut, gusturile în materie de nutriție sunt fundamental opuse acelora de acum niște zeci de ani, iar un cadou frumos și care este întotdeauna la modă îl reprezintă florile. Și ce să vezi, dacă nu ai timp să mergi în oraș din motive obiective, ai la îndemână internetul și poți comanda un buchet special la o florărie online București, salvând situația.

Cui poți dărui flori?


Adevărul este că florile sunt foarte versatile și se potrivesc în multe cazuri, deși se pare că femeilor le sunt dăruite flori din abundență, iar bărbaților li se oferă alt fel de cadouri. Însă un buchet de flori frumos aranjat și ambalat te scoate din încurcătură dacă din cauza serviciului ai uitat de aniversarea căsniciei voastre, sau de ziua soției, ori a soacrei. Un buchet de flori este potrivit drept semn de împăcare după o ceartă de îndrăgostiți sau e atenția pe care o dai colegei tale de birou de 8 martie. Așadar florile le poți dărui atât unei persoane foarte apropiate, cât și cuiva cu care ai doar o relație de serviciu sau cuiva față de care ai o obligație. Întotdeauna un buchet alături de o ciocolată sau un pachet de cafea este un cadou nimerit atunci când nu cunoști gusturile persoanei pe care o cadorisești sau este un gest de bun simț atunci când mergi într-o vizită.

Ce buchet alegi de la o florarie online Bucuresti?

Alege florile potrivite ocaziei la care ești invitat


Florăriile, fie ele fizice sau online, au o mare varietate de flori și de buchete pentru diferite ocazii. Poți alege un buchet de 19 sau 25 de trandafiri dacă iubita ta tocmai împlinește această vârstă, sau unul de 50+1 trandafiri pentru o persoană matură din preajma ta pe care o apreciezi. Sigur, ideal era să fie 50 de fire de flori pentru o aniversare rotundă sau pentru o nuntă de aur. Însă la noi există unele tradiții în privința numărului florilor pe care îl poate conține un buchet - știm cu toții că buchetul trebuie să aibă un număr impar de flori, iar buchetele cu numere cu soț sunt destinate doliului. Cu toate acestea, la alte popoare nu există un astfel de obicei.

Personalizează-ți buchetul


Dacă dorești, poți alege un buchet simplu sau unul personalizat. Pe lângă flori, la buchet sau la cutie, poți opta și pentru bomboane Rafaello, ciocolată Merci, un ursuleț de pluș dacă e vorba despre o atenție pentru un copil, sau o vază ori o ramă de fotografii. De asemenea, ai posibilitatea de a alege o felicitare premium personalizată cu textul dorit de tine. În acest fel un simplu buchet de flori devine un cadou special și foarte personal, care va fi cu siguranță apreciat de gazda ta. Una dintre ultimele invenții în materie de flori nemuritoare sunt trandafirii criogenați. Aceștia sunt foarte durabili dar trebuie menținuți departe de praf. De regulă ei vin deja accesorizați cu o cupolă de sticlă protectoare.

Ce buchet alegi de la o florarie online Bucuresti?

În consecință, nu mai sta pe gânduri mai ales când trebuie să te hotărăști repede. O florărie online te scoate din impas și te ajută să salvezi timp.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



5 comentarii:

  1. Mi s-ar parea util sa fie florarii online in fiecare oras. Cred ca ar avea mare succes.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar placea sa primesc flori fără să fie niciun eveniment, cand ma astept mai putin! Cred ca putem oferi flori frumoase pentru a face ziua cuiva mult mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este de preferat sa apelezi la o florarie online pentru ca serviciile acesteia sunt oricum net superioare. Un buchet de flori personalizat va surprinde in orice moment

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie îmi plac tare mult ornamentele cu flori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am sa dau share articolului prietenilor, ca să rezolve cu angajamentele din timp. O idee minunata!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).