vineri, 10 martie 2017

Evaluare catering Aroma






Evaluare catering Aroma

Restaurantul Aroma se află vis-a-vis de gară, în Piatra Neamț. Asta îi aduce consumatori mulţi şi probabil că din acest motiv, şi din altele, restaurantul este cu autoservire. Eu n-am intrat înăuntru să văd ce şi cum, dar de multe ori am beneficiat de mâncărurile lor pe care le-am comandat acasă.

Evaluare catering Aroma
În poze aveţi câteva meniuri, şniţel cu sos, ciorbă rădăuţeană, ciorbă de văcuță, tochitură moldovenească - are de toate în ea, scalopina de pui (la care eu aş fi asortat nişte cartofi pai, nu natur, dar asta depinde de bucătar şi de gusturi), altă dată am comandat sarmale (greu cu ele :) probabil sunt foarte cerute), platou de porc cu cartofi prăjiți și salată de varză, şi alte feluri de mâncare, în special cu carne de pui.

Evaluare catering Aroma
Eu sunt mulţumită de ceea ce am primit, preţurile sunt foarte decente, pentru buzunarele multor oameni, mâncarea este gustoasă, hrănitoare, pregătită bine, din ingrediente proaspete, n-am avut niciodată probleme de nici un fel cu Aroma catering. Comanda a venit la cca 30-40 de minute de la apelul telefonic, felurile de mâncare vin în caserole puse într-o sacoşă şi cu tacâmuri de plastic pre-ambalate. Dacă ar fi să evaluez, dintr-un maxim de 5 stele, care ar însemna un restaurant cu meniuri de lux, aş acorda cu toată inima trei stele, sau mai mult, acestui restaurant popular.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).