marți, 8 septembrie 2015

Evaluare cina restaurant: Noir

Evaluare cina restaurant: Noir

Restaurantul e deschis de cativa ani, nu multi, in Piatra Neamt. Auzisem lucruri foarte bune si nu prea bune despre el, in sensul ca acei cativa clienti ai restaurantului Noir pe care-i cunosteam eu spuneau mereu ca mancarea este foarte buna, dar foarte putina in farfurie (deh! meteahna romanilor - strainii stiu despre noi, printre altele, ca mancam mult..!) si ca e foarte scumpa.

Bun! Din cauza asta o vreme chiar m-am ferit de a merge acolo, dar pana la urma mi-am spus ca daca merg odata doar n-o sa mi se faca gaura la buzunare. Dupa care am cautat pe internet sa vad daca au site. Da, au. Preturile mi s-au parut ok. Adica ok. Ma asteptasem la ceva de genul 50 de lei pentru un biet ciocanel fript si o jumatate de lingurita de sos nu-stiu-cum. Dar nu. E adevarat, preturile nu sunt ca la un restaurant obisnuit, dar nici nu se sare calul. Adica pentru calitatea oferita este exact ce trebuie.

Asadar, am fost acum cateva zile cu o amica. Am comandat 2 portii de pui cacciatore cu cate o salata mixta fiecare, ea o limonada, eu o apa plata, ea un tiramisu, eu o portie de lemon cheese cake. Ne-a costat 133 de lei in total, 150 cu tot cu bacsis. 

Evaluare cina restaurant: Noir

Atmosfera a fost excelenta, servirea foarte buna, am fost lasate sa stam la sporovaiala cat am vrut noi dupa ce am terminat de mancat si am platit (in alte parti ni se sugereaza in diverse moduri ca e cazul sa ne ridicam de la masa si sa plecam, chestie de un prost gust rasunator, parerea mea), mancarea a fost arhisuficienta (n-am putut manca tot, ca de obicei, deci mancarea nu e putina), desertul - extraordinar de bun (de altfel este una din marile calitati ale  restaurantului Noir, are niste deserturi de sa te lingi pe degete).

O sa mai merg, pentru ca mi-a placut si recomand.

Multumesc pentru masa, Noir!

Evaluare cina restaurant: Noir

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).