sâmbătă, 5 aprilie 2014

Lentile de contact colorate

Toti ne-am dori sa ne schimbam cateodata culoarea ochilor insa acest lucru este aproape imposibil. In ultimii ani si acest lucru a cam devenit posibil dar cred ca ar fi niste riscuri foarte mari sa iti pierzi vederea. Vazusem recent la TV pe unul care a vrut sa isi tatueze ochii si a bagat cerneala pe ochi. Arata oribil si am inteles ca ar fi avut probleme din aceasta cauza.

Eu nu cred ca as face o astfel de traznaie doar sa par putin mai diferit. Prefer sa raman asa cum sunt si sa folosesc doar lentile de contact atunci cand este cazul. O sa incerc sa imi pun zilele astea niste lentile de contact proclear pe care mi le-a recomandat un amic de la optiness. Mi-a spus ca au o multime de lentile de contact de calitate si ca preturile sunt foarte bune. Daca si tie iti place sa porti lentile de contact si vrei sa vezi gama de produse disponibile intra pe optiness.

Din ce stiam acesta este cel mai mare site de lentile din tara si are doar produse de calitate. Eu vreau sa imi iau niste lentile de calitate pentru a nu ma trezi ca am probleme pe viitor. Sunt sigur ca voi gasi niste lentile bune pe care sa le incerc zilele viitoare. Am vazut foarte multe modele de lentile colorate si as vrea sa imi iau si eu o pereche de culoare albastra. Acestea par a fi cele mai interesante si imi plac la nebunie.


articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).