sâmbătă, 22 martie 2014

Stilul conteaza

Petrecerile sun evenimente binevenite oricand: ca si student, mai ales in timpul sesiunii ca sa te mai ajute in a fi relaxat si deconectat de la atatea lucruri de invatat si memorat, ca angajat pentru a-ti arata ca meriti sa fi rasplatit pentru munca depusa si orele de munca ce de multe ori sunt neplacute, in general o petrecere ajuta la a cunoaste oameni noi, la a sti ca viata este frumoasa si merita sa fie traita din plin.

 Mersul la o petrecere nu este o activitate simpla, oarecare, ci conteaza pentru fiecare, in afara de a se simti bine, sa isi si puna intr-un fel sau altul, amprenta proprie. O modalitate este exprimarea. Insa o cale mai naturala si mai simpla este alegerea imbracamintei. Trebuie sa fii sexy, sa fi dorita, sa te vezi tu a fi frumoasa. O rochie sau un sacou eye-catcher este ceea ce te pune in valoare. Tu stii cel mai bine ce rochii si ce sacouri sa alegi, ca sa-ti puna in evidenta partile corpului care te evidentiaza cel mai bine: picioarele, mainile, parul, ochii, fata, tenul, decolteul etc. Important este sa stii ca tu trebuie sa fii un star, pentru tine si pentru ceilalti participanti.

Odata ce stii ceea ce vrei, ceea ce iti strebuie si modul cum vrei sa arati, nu iti ramane de facut decat sa cauti, sa gasesti si sa iti alegi un outfit perfect. Cel mai bun loc este magazinul online care contine toata gama de rochii, sacouri, bluze dama pentru toate gusturile si preferintele in materie de culoare, lungime, material, forma. Iar daca totul este asortat cu o pereche de pantofi de primavara, succesul e asigurat. Decizia este a ta, ai la indemana toate posibilitatile, ai de unde sa alegi. Indiferent de tipul petrecerii, vei avea modelul adecvat pentru aceasta. Astfel nu va fi loc de stress si de nervi, ci doar de relaxare, petrecere si clipe frumoase.


articol de MC 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).