joi, 20 martie 2014

Materiale de constructii

Iarna a lasat in urma mormane intregi de zapada asezate langa casa mea. De data asta nu o sa se mai intample ce mi s-a intamplat anul trecut cand aceasta zapada s-a topit si apa s-a infiltrate prin peretii casei inundandu-mi dormitoarele si bucataria. Primavara trecuta am cumparat material de hidroizolatii si mi-am imprejmuit casa astfel incat nu o sa mai am probleme cu apa infiltrate.

Acum ca se apropie din nou sezonul constructiilor vreau sa imi mai prelungesc casa cu cateva camere si o sa am nevoie de cativa paleti de bca pentru a incepe constructia. Vreau sa ma asigur ca o sa fie bine izolate viitoarele camere asa ca vreau sa cumpar si vata minerala. Am auzit ca aceasta tine si micile vietuitoare nedorite la distanta deoarece este foarte neplacuta la atingere.

Am plecat impreuna cu un meserias catre depozitul de material de constructii din apropiere si am inceput sa cautam tot ce ne era necesar pentru a incepe constructia. Ma bazez pe acest om deoarece stiu ca are o vechime foarte mare in domeniu si stie intotdeauna ce este mai ieftin si mai bun.

Am reusit sa scoatem bca-urile la un pret foarte bun deoarece am gasit o oferta prin care scadea pretul daca cumparat un anumit numar de paleti. Vata minerala trebuie sa o cumparam din alt magazin deoarece aici nu aveau ceea ce ne doream noi. In sfarsit avem toate materialele si asteptam sa se incalzeasca vremea si sa putem sa ne apucam de construit.

articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).