miercuri, 5 martie 2014

Masinile de la Timas

De ceva timp imi tot cautam o masina, nu am fost foarte convins de cele pe care le-am vazut pentru ca nu imi garanta nimic. Dupa lungi cautari am gasit site-ul celor de la Timas, care printre alte servicii se ocupa si cu comercializarea de masini.

Am ales sa inchei cu ei un contract de vanzare cumparare pentru ca masina a fost verificata complet inainte de a o cumpara, in prezenta mea. Trebuie sa recunosc ca nu am avut prea multa incredere in ceea ce scriau pe site. Am beneficiat de toate actele masinii , cum era si normal, dar si de o perioada de garantie oferita de firma. Masina pe care am achizitionat-o se numeste VW Passat , 1,9 TDI, are 131 CP, tractiune 4X4, cu dotari full option, si kilometri reali, anul de fabricatie fiind 2001. Pentru Bucuresti consider ca pretul a fost foarte bun in raport cu starea masinii.

Acum ori de cate ori consider ca masina necesita o revizie merg in service- ul auto al firmei SC . TIMAR . SRL pentru ca ei stiu de la inceput istoricul masinii mele si este mult mai simplu, evitand astfel batai de cap.

Ai de gand sa-i cauti pe cei de la service auto Timas, mergi la pagina de contact timas si suna-i. N-o sa-ti para rau!

 articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).