miercuri, 5 martie 2014

Masinile de la Timas

De ceva timp imi tot cautam o masina, nu am fost foarte convins de cele pe care le-am vazut pentru ca nu imi garanta nimic. Dupa lungi cautari am gasit site-ul celor de la Timas, care printre alte servicii se ocupa si cu comercializarea de masini.

Am ales sa inchei cu ei un contract de vanzare cumparare pentru ca masina a fost verificata complet inainte de a o cumpara, in prezenta mea. Trebuie sa recunosc ca nu am avut prea multa incredere in ceea ce scriau pe site. Am beneficiat de toate actele masinii , cum era si normal, dar si de o perioada de garantie oferita de firma. Masina pe care am achizitionat-o se numeste VW Passat , 1,9 TDI, are 131 CP, tractiune 4X4, cu dotari full option, si kilometri reali, anul de fabricatie fiind 2001. Pentru Bucuresti consider ca pretul a fost foarte bun in raport cu starea masinii.

Acum ori de cate ori consider ca masina necesita o revizie merg in service- ul auto al firmei SC . TIMAR . SRL pentru ca ei stiu de la inceput istoricul masinii mele si este mult mai simplu, evitand astfel batai de cap.

Ai de gand sa-i cauti pe cei de la service auto Timas, mergi la pagina de contact timas si suna-i. N-o sa-ti para rau!

 articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu