vineri, 21 martie 2014

Cum iti atragi clientii pentru apartament

Daca se doreste vinderea rapida a unei locuinte, este recomandat sa se faca o evaluare a  acesteia de către un expert. Astfel, proprietarul va sti cat valoreaza locuință si va putea  stabili un pret pentru apartament. Un pret prea mare nu va face altceva decat sa sperie  potentialii clienti.

Majoritatea locuințelor expuse la vânzare sunt însoțite de un suport de imagine. Din start,  un avantaj pentru vânzător, iar acesta este un aspect deja constatat. Fotografia in sine  este, de multe ori, un accesoriu, un pas care trebuie facut fara a spune ceva in sine.

 Cum  privesc directorii generali ai marilor companii anul 2014? Intr­-un studiu 75,6% dintre  cumparatorii unui imobil afirma ca numarul de fotografii dintr­un anunt de vanzarea casei  este foarte important. Pe de alta parte, 70,2% dintre cei chestionati au declarat ca pentru  ei este extrem de important ca imaginile sa fie de calitate si clare, iar 79% dintre  cumparatorii si vanzatorii care au raspuns studiului sustin ca este extrem de importante  relevanta imaginilor si modul in care fotografia „atrage“ in sine. Nu in ultimul rand, 87%  dintre participantii la studiu spun ca nu au luat in considerare ofertele care nu sunt insotite  de fotografii.

Una dintre fotografiile anuntului va fi, fara doar si poate, cea a cladirii in care  se afla imobilul.  O fotografie realizata dintr-un colt va scoate in evidenta dimensiunile  camerei. Si o incadrare neinspirata va taia din elanul cumparatorului. Un potential cumparator va fi foarte interesat de costurile lunare de intretinere a locuintei.

Astfel ca, odata ce ai luat hotararea sa scoti casa sau apartamentul la vanzare, trebuie sa  faci economie la apa, gaze, curent electric etc. Facturile pe care le vei prezenta unui  eventual cumparator vor trebui sa fie mici. Trebuie sa stii ca un cumparator se va gandi  mereu la suma de bani pe care trebuie sa o aloce modernizarii sau reparatiilor casei.

Astfel, este bine ca zugrăveala sa fie proaspătă, instalația sanitara sa fie in buna stare de  funcționare. De asemenea, casa trebuie sa fie curata.  De asemenea supra­aprecierea  este cu atat mai grava, cu cat vanzatorul a locuit o perioada mai lunga in apartamentul  scos la vanzare. Emotionalul cantareste mult mai mult decat rationalul in balanta vanzarii  iar desprinderea de cuib devine cu adevarat o problema.


articol de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).