miercuri, 12 martie 2014

Casa Alsy: restaurantul pentru nunta ta

Am primit urmatorul e-mail de la o prietena:

  • In curand ma voi casatori asa ca trebuie sa pun la punct toate detaliile inainte de nunta. Nu credeam ca imi va fi atat de greu sa fac totul pentru o nunta. Daca stiam ca imi va ocupa atat de mult timp organizarea, angajam pe cineva sa se ocupe de asta. Impreuna cu sotia mea am cautat personal restaurante nunti si tot ce trebuie pentru a face cea mai frumoasa nunta de care sa ne amintim cu drag peste ani si ani. Incepe deja sa imi placa sa caut cel mai bun meniu pentru nunta mea. Am incercat zeci de meniuri. Se pare ca exista si parti bune in organizarea unei nunti. Cel mai bun meniu nunta l-am gasit la Casa Alsy. Iti recomand si tie sa intri pe siteul lor daca vrei sa vezi meniurile pentru nunti, resturante si cum poti organiza tot felul de petreceri. 

 De asemenea, daca te interesezi pentru o nunta, si eu iti  recomand  sa cauti  niste restaurante nunti si sa intrebi de un meniu nunta potrivit pentru ceea ce ai tu nevoie. 


Articol de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).