duminică, 2 martie 2014

Calatorie de vis in Larnaca

Dorul de casa poate fi de multe ori sfâșietor. Cand lucrezi într-o tara străină ai da orice sa poti veni acasa măcar pentru câteva zile. Deoarece cursele de autocar pot dura 2-3 zile, cei plecati aleg sa-si rezerve bilete online Blueairweb.com. Chiar daca pretul unui bilet de avion este putin mai mare in comparatie cu cel al unui autocar, investitia merita fiecare banut, deoarece astfel poti petrece mai mult timp cu cei dragi. 

Daca esti plecat in orase din diverse tari, orase ca Milano, de exemplu, iti poti rezerva un bilet de avion Milano-Bucuresti  si in aproximativ 2 ore vei putea fi aproape de cei dragi. Da, 2 ore, nu 2 zile.

Daca insa esti in tara mereu si iti doresti sa mergi intr-un loc placut de sarbatori, sau in concediu, o destinatie placuta este Cipru. Insula Cipru este una dintre cele mai placute tari in care ti-ai putea petrece concediu. Tot ce trebuie sa faci este sa rezervi bilete avion Bucuresti-Larnaca, sa iei cu tine pe cineva drag si cateva bagaje, sa lasi acasa grijile si stresul si sa te relaxezi asa cum meriti. Marea Mediterana este absolut superba in sezonul cald si iti garantam ca nimic nu te va putea linisti mai mult. Merita sa vizitezi in mod cert macar o data in viata Larnaca.

Daca acum nu ai timp de astfel de calatorii, poti sa-ti rezervi un bilet cu cateva luni inainte, deoarece astfel vei beneficia de un pret redus si cu banii economisiti te vei distra mai mult in frumosul Cipru. 

articol de MC



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).