marți, 30 aprilie 2013

Milkshake de banane si kiwi


Cu toate ca s-a terminat concursul Câștigă timp cu Philips eu o sa postez un milkshake. Am tot felul de ajutoare in bucătărie, mulțumesc organizatorilor de concursuri de până acum, inclusiv robot, blender vertical, mixer, aparat de fiert la abur, și mare parte din ele sunt marca Philips. De aceea, pentru că le-am testat în nenumărate rânduri, pot să le recomand și vouă, ca fiind produse de calitate. Philips nu se dezminte. Chiar dacă multe lucruri s-au schimbat de-a lungul timpului în procedeele de producție ale aparatelor electrocasnice și nu numai, Philips rămâne o marcă de prestigiu, așa cum o știu eu de când eram copil.

Ingrediente pentru o porție: o banană foarte coaptă, un kiwi, 100 ml lapte integral, 100 ml iaurt, 2-3 linguri de zahar pudră.

Fructele se zdrobesc la blender, apoi se adaugă pe rând iaurtul, laptele, zahărul pudră și se omogenizează bine. Se toarnă milkshake-ul într-un pahar și se dă la rece. La servire se poate orna cu felii de banană și de kiwi și cu alune mărunțite.

Poftă bună!


2 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).