duminică, 22 ianuarie 2012

Concurs, Fabrica de retete

Are loc pe Facebook si se afla sub patronajul Paprika TV.
Intrati pe aceasta pagina: http://www.facebook.com/tvpaprikaromania?sk=app_79458893817

Trebuie sa dati like, si sa apasati enter daca vreti sa participati. O reteta indiferent de care tip (insa nu copiata!!), si o poza personala a retetei sunt conditiile de participare.

Premiul cel mare este o excursie de weekend in Italia dar mai sunt inca 250 de premii. E un concurs cu votare, dar la 250 de premii oferite, voturile nu mai reprezinta o problema, din moment ce pana acum s-au inscris doar 135-140 de participanti, desi concursul dureaza din noiembrie. Se va incheia in februarie, pe la mijlocul lunii.

Intrati pe pagina de facebook si convingeti-va!

Succes!

3 comentarii:

  1. Nu dau "like" pentru ca mi-am sters contul de facebook. Si, daca vreti sa stiti, nu ma intereseaza excursia pentru ca nu stiu italiana! Sic! (semnat:Vulpea)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Dia, multumesc pt premiu :)

    @ Mihai: postarea este pentru noi, cei care avem drept hobby concursurile. Fiind un concurs culinar, era normal sa postez despre el si sa-i fac reclama la mine pe blog, unde mai multe bloggeritze culinarese il pot vedea si se pot inscrie, daca doresc.

    Am senzatia ca ma confundati. Sau mi-am pierdut eu simtul umorului si nu inteleg semnatura din paranteza, e vorba de o vulpe si niste struguri necopti? :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).