duminică, 4 decembrie 2011

Daddy's omelette


Adica omleta lu' tata, mai pe romaneste (ideea e preluata de pe un site american, tasteofhome, parca,  si de aceea am pastrat denumirea originala).

Ingrediente pt o portie: 2 oua, o felie de sunca "Family sunca" de la Cris Tim, o bucata de ardei gras, cateva felii de castravete proaspat, o felie de cascaval, optional - o ceapa mica, verdeata, sare, piper, ulei, o rosie.

Sunca, ardeiul, castravetele si cascavalul se taie cubulete mici. Ceapa se taie marunt si se caleste impreuna cu sunca in ulei. Cand ceapa a devenit translucida si bucatile de sunca s-au rumenit putin, se adauga ouale batute, apoi bucatelele de cascaval, ardei si castravete.

Se da sare si piper, se lasa 1-2 minute la inabusit apoi se presara verdeata tocata, dupa care se ia de pe foc, se ruleaza si se "transfera" in farfurie. Se serveste cu paine de casa si cu o salata de rosii, alaturi de cafeaua fierbinte care se savureaza dupa acest mic dejun satios si gustos.
Pofta buna! :)

6 comentarii:

  1. Ia o portie, Dia! :) Mie omleta imi place tare mult, as manca in fiecare dimineata daca nu as sti ca nu e bine sa mananci prea multe oua saptamanal.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca ii tare buna.omul meu e prieten cu omleta.am sa ii fac si lui la un mic dejun o omleta din asta.pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-i faci, Sarah! Mie imi plac tare mult omletele de orice fel :)

    Pupici si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. este frt buna am facuto si eu si lea placut la toti este extraordinara de gustoasa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut! :) Mie imi place orice fel de omleta.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).