luni, 19 decembrie 2011

Bloggerind cu Gustos.ro

Update de pranz: interviul de pe gustos acum este vizibil.


De o vreme incoace particip constant la proiectele de pe Gustos.ro si le multumesc tuturor celor care ingrijesc de acest site si in special doamnei Stela Cristea care este o prezenta asteptata luna de luna in inboxul meu :)

Acum, in decembrie, pentru ca e o luna de sarbatoare, proiectele culinare gustoase au capatat o amploare mai mare ca de obicei. N-o sa va deconspir ce meniu am alcatuit pentru Gustos, ci o sa impartasesc cu voi doua lucruri: cadoul de Moş primit de la dna Stela si de la Danone, si interviul care ar fi trebuit sa apara ieri la aceasta pagina: sarbatori.gustos.ro/ziua-18.html
asa cum a aparut si la ceilalti bloggeri participanti la aceasta "Sarbatoare cu bloggeri".

Mai intai cadoul primit de la Moş Crăciun Gustos :) constand intr-o felicitare, o carte de bucate din Apuseni si o carte de Jamie Oliver aparuta la ed. Curtea Veche, de care m-am bucurat tare mult, mai ales ca Jamie este un chef celebru si foarte bun (dupa parerea mea). Va multumesc mult, dna Cristea, pentru inspiratia de a-mi trimite o carte a chefului meu preferat!

Apoi interviul, care probabil dintr-o greseala tehnica nu a aparut nici la mine, nici la colegul meu de pagina:

1. Daca ai putea sa faci o singura reteta de sarbatori, care ar fi aceea?


Muschi umplut II


2. Din fericire poti sa faci oricate retete doresti. Asadar, ce retete vei gati?


 Pentru mine, care nu consum neaparat carne de porc voi face .....

restul interviului il gasiti pe Gustos.ro - sarbatori.gustos.ro/interviuri/oana-durican.htmlDraga Gustos, sarbatori fericite si la cat mai multe realizari in anul care vine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).