duminică, 27 noiembrie 2011

Frigarui de pasare si porc

Iertaciune postitorilor, voi pune si o bunatate de reteta cu mere pentru dansii cel mai probabil maine seara.
Pana atunci, niste frigarui facute aseara.

Am folosit carne de pasare - piept, carne de porc mai grasa, rosie, castravete, ceapa, sare, piper, sos de usturoi.Am taiat ingredientele in bucati potrivite, le-am dat sare si piper, le-am infipt in ţepuşe de bambus, carnea de pasare intre doua bucati de carne de porc, iar pe langa acestea bucatile de rosie, ceapa si castravete. Cel mai greu a fost cu ceapa, care nici nu a stat, in timpul frigerii, pe ţepuşe.

Am pus la gratar si dupa vreo 20 de minute am luat tepusele de pe foc si le-am pus pe o farfurie, alaturi de legumele care au mai cazut in timpul frigerii si de niste sos de usturoi.Ce am invatat de la frigaruile mele facute pt prima oara: ca trebuia sa pun bucatelele de carne si de legume mai mici si nu foarte strans presate.

Carnea de porc a iesit tarisoara - oricum, dupa mine tot la pisici ajungea :) - dar pieptul de pasare a fost extrem de fraged, pus intre doua bucati de sunculita!

Pofta buna! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).