marți, 21 iunie 2011

Maratonul Safir

Sub aceasta denumire are loc un concurs culinar de mare intindere temporala, care dureaza peste 2 luni si este sponsorizat si organizat de Compania Safir din Vaslui, producatoare de carne de pasare.

Elementul principal al retetelor trebuie sa fie carnea de pui.
Premiile sunt multe si bune, 222, marele premiu consta intr-o excursie culinara in Toscana, si se acorda primelor 2 retete clasate, celelalte 20 de locuri fiind premiate cu ustensile de bucatarie, iar alte 200 de retete vor fi premiate cu o carte de bucate.

Inconvenientele sunt doua: ca e un concurs cu votare, si ca deja am gasit retete si poze copiate de pe net.......   Poate ca vor descoperi si alte bloggeritze lucruri pe care le-am vazut eu sau care mi-au scapat mie.
Prin regulament organizatorul se obliga sa descalifice retetele cu poza si/sau text copiate si sper sa procedeze in consecinta.

Eu particip cu reteta de File de pui invelit in kaiser si daca doriti sa o votati, procedeul este urmatorul: click pe titlul retetei, introduceti un nume/prenume si un cod captcha si click pe butonul "voteaza" de sub cod.
Se voteaza zilnic pana pe 1 septembrie.


Va multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).