marți, 8 august 2017

Leasingul de maşini recuperate şi avantajele oferite celor care utilizează această metodă de finanţare






Foarte multe persoane interesate să-şi achiziţioneze un autoturism ezită atunci când este vorba despre finanţarea prin leasing. Pentru a înţelege cât mai bine ce înseamnă această metodă de plată pentru maşina pe care ţi-o doreşti trebuie să pornim de la următorul aspect: pe întreaga perioadă a derulării contractului, chiar dacă nu tu eşti proprietarul maşinii te vei comporta asemenea unuia (fiindcă tu vei fi cel care se va ocupa de tot ceea ce ţine de maşină, de la alimentare, plata taxelor şi impozitelor şi până la întreţinerea acesteia). Gândeşte-te la contractual de leasing ca la o formă de a intra în posesia maşinii pe care ţi-ai dorit-o, beneficiind de câteva avantaje clare în comparaţie cu alte metode de plată.

Leasingul de maşini recuperate şi avantajele oferite celor care utilizează această metodă de finanţare
Sursa imagine: Pixabay

Care sunt avantajele oferite de leasingul pentru maşini recuperate şi rulate?


În momentul în care ai identificat o soluţie de finanţare printr-un contract de auto recuperate leasing, gândeşte-te nu doar că vei conduce maşina la care ai visat, ci că aceasta, la sfârşitul derulării contractului, va deveni a ta şi din punct de vedere scriptic. Practic, singura diferenţă între a fi proprietar este legată de partea scriptică, acolo unde figurează ca titular compania care îţi acordă finanţarea. Desigur, imediat ce ai terminat de plătit ratele şi valoarea reziduală, atunci maşina va deveni, în mod automat, şi-n acte, a ta. Dar, iată care sunt avantajele de care te bucuri atunci când apelezi la soluţia oferită de contractul de leasing:

•      Vei beneficia de rate care sunt fixe, au o valoare egală şi pe care le vei stabili alături de compania care-ţi oferă finanţarea – este foarte avantajos pentru tine că îţi poţi stabili valoarea ratelor, fiindcă în acest fel vei putea ştii întotdeauna cât ai de plată şi îţi vei putea gestiona mult mai bine finanţele;

•      Durata derulării contractului este decisă de către tine – poţi opta pentru un anumit număr de luni (de la 6 luni şi până la maximul de 60 de luni), ceea ce înseamnă că îţi vei putea doza efortul financiar astfel încât să poţi plăti mult mai uşor ratele şi fără să fie nevoie să te împovărezi;

•      Valoarea avansului este stabilită de către comparator – acest lucru înseamnă că tu vei alege suma de împrumut în funcţie de nivelul de avans pe care-l deţii;

•      Asigurarea celor mai avantajoase oferte în ceea ce priveşte asigurarea şi celelalte servicii conexe – interesul este unul comun, aşa că vei beneficia de cele mai ridicate servicii în acest sens.

Creditarea auto cu mulţi opţiuni pentru cumpărător este o soluţie care îi oferă acestuia posibilitatea de a-şi cumpăra o maşină pe baza unei documentaţii minime, economisind timp şi bani. În afara autovehicului nu mai sunt solicitate alte garanţii, ceea ce înseamnă că doar acest bun va funcţiona drept garanţie pentru obţinerea împrumutului şi pentru derularea contractului de leasing. Imediat ce autoturismul a fost achiziţionat, acesta trece în folosinţa cumpărătorului, aşadar predarea-primirea se realizează instant, fără a mai fi nevoie de urmarea unei căi procedurale. De aceea, atunci când nu ai o altă soluţie de finanţare a cumpărării maşinii pe care ţi-o doreşti, apelează la un contract de leasing, fiindcă acesta îţi oferă o mulţime de avantaje şi nu este cu nimic mai prejos decât celelalte metode finanţare.

acest articol este un guest post


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




14 comentarii:

  1. Si eu am luat in calcul aceasta varianta mai ales ca as dori sa imi schimb masina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un articol interesant si e bine de stiut,Nu am masina dar il bate gandul pe sot sa faca scoala de soferi si poate in viitor ne luam si o masina

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu dispunem da bani suficienti la momentul in care ne-am horatat sa luam o masina, merge si varianta sugerata de tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. am mai auzit de varianta asta, si am auzit persoane foarte incantate

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cu leasingul sunt paralela, dar n-am nici prea multe persoane prin preajma care sa-si fi achizitionat astfel masinile (decat firmele)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine ma tenteaza achizitionarea unei masini in leasing, multumim pentru informatii :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesant articol. Nu stiam multe dintre aspectele pe care le-ai precizat aici :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si noi vrem sa ne schimbam masina, o sa ne gandim si la varianta propusa de tine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte utile informațiile pentru cei care vor să achiziționeze o mașină prin leasing.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am carnet și nici nu vreau asa ca nu prea ma ajuta insa cred ca pentru cei interesați a fost util tot articolul tau.

    RăspundețiȘtergere
  11. Informatii utile, pe care sper sa nu le pun niciodata in aplicare :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie mi se pare o varianta buna. La fel cum e si cu casa in rate.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).