vineri, 31 martie 2017

Parada weekend cu spor martie 2017




Ediția din această lună a provocării weekend cu spor, începută de Stefania a avut trei teme principale: mâncăruri de post, pentru că este perioada postului, mâncăruri cu pește, pentru că în anumite zile se poate mânca și pește, și deserturi cu ciocolată, pentru aceia care nu țin post neapărat.

 La această provocare au răspuns câteva colege de provocare, și anume:

- Elena Bite, care a făcut niște chifteluțe de post gustoase și hrănitoare care au avut foarte mult succes.

Parada weekend cu spor martie 2017

- Sidy și Monica Horoiu au ales aceeași rețetă: o mâncare de fasole verde cu usturoi, păstăi prăjite în varianta Monicăi, numai bună de pus pe masă într-o zi de post. Nu e prima dată când anumite lucruri se dublează în viața mea, multe lucruri s-au întâmplat de două ori într-un fel de stranii coincidențe, iar faptul că doua fete culinărese aleg aceeași rețetă (lucru care s-a petrecut și data trecută când am găzduit provocarea) e chiar un semn că regula aia a vieții mele este încă valabilă :D

Parada weekend cu spor martie 2017 Parada weekend cu spor martie 2017








- Cristina Pană a ales să pregătească pentru micul dejun niște delicioase prăjiturele Rocky pentru ceai, care i-au ieșit excelent și care precis au fost foarte gustoase. Din nou, aceeași rețetă de prăjituri a fost aleasă și de Laura Din, iar felul în care arată prăjitura pregătită de ea mă face să-mi propun s-o repet și eu într-o zi.

Parada weekend cu spor martie 2017 Parada weekend cu spor martie 2017







Mulțumesc doamnelor care au găsit un strop de timp ca să-mi răsfoiască blogul și să aleagă o rețetă pe placul lor, ca să participe și la ediția de martie a provocării weekend cu spor. Iar dacă mai sunt doamne care au întârziat, am răbdare și în acest weekend de aprilie :)

Așadar Cristina Pană a sosit pe ultima sută de metri cu trei rețete, trecând în topul fetelor care au participat luna aceasta la provocare. Cristina a bucătărit un pilaf cu ciuperci și urzici, o mâncare de ardei copți, despre care spune că e specialitate macedoneană, nu știam, mulțumesc pentru info Cristina, și o ciorbă de cartofi cu lobodă, o minunăție de borș, cum se zice pe la noi, pe care abia aștept și eu să-l prestez toată vara, că e sănătos și simplu de făcut.

Parada weekend cu spor martie 2017 Parada weekend cu spor martie 2017 Parada weekend cu spor martie 2017

Așadar cam asta a fost, cred, experiența mea cu această provocare. Pe viitor le doresc fetelor cât mai multe weekend-uri cu spor într-ale bucătăritului și prăjituritului, și la cît mai multe rețete faine!

Parada weekend cu spor martie 2017


Poftă bună! :)




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




6 comentarii:

  1. Bravo Oana ! Multumim frumos de gazduire...a fost o placere pentru mine sa ma rasfat cu retetele tale minunate !
    Frumoasa parada ta si acum ma gindesc cand sa fac niste prajiturele Rocky...

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana, multumim pentru gazduire!!!! Chiftelutele sunt absolut delicioase si au avut BISS. O zi minunata! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca v-au placut! Eu le fac mai rar pentru ca maica-mea nu posteste, dar salivez dupa ele!

      Ștergere
  3. Multumim pentru gazduire si parada, incerc sa prepar si celelalte doua retete ce le-am ales, zilele astea! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina un mare like pentru efortul tau! Sper sa va fi placut mancarurile alese de tine de pe blogul meu!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).