vineri, 7 noiembrie 2014

De ce sa mergi la o expozitie cu vanzare?


Pentru că meriți. Da, meriți să fii privilegiatul care poate cumpăra din produsele expuse la jumătate din prețul pieței. Și pentru că se organizează o tombolă și ai putea fi printre câștigători. Dar mai mult decât atât, vei fi beneficiarul unei expoziții de produse naturale, sănătoase, alimentare și nealimentare.
Pe data de 16 noiembrie 2014, adică duminică, între orele 9.00 și 19.00 este deschisă la Romexpo în pavilioanele H1 și H2 a opta ediție a Expoziției Nationale Raw Generation.

Descarcă planul general Romexpo

Expoziția este cu vânzare, în primul rând de produse vegetariene, sănătoase, netratate chimic, printre care se vor găsi uleiuri vegetale presate la rece, ceaiuri și fructe uscate, alge marine, semințe și nuci. Vor fi prezentate preparate raw proaspete, de către restaurante, produse ecologice, cărți care promovează un stil de viață sănătos, aparate electrocasnice precum storcătoare, blendere, filtre de apă, ionizatoare, etc, cosmetice naturale, săpunuri și detergenți bio, bijuterii, accesorii, haine pentru adulți și copii fabricate manual în România, etc.

La Expoziția Natională Raw Generation, între orele 11.00 și 17.00 vor avea loc prezentări de sănătate, demonstrații culinare și se vor ține diverse workshopuri.


Cine dorește să viziteze expoziția și să se bucure de produsele prezentate, o poate face venind cu această invitație printată, intrarea făcându-se pe la poarta A (acces pietonal) și poarta E (acces auto). Intrarea costă 10 lei. Evenimentul este organizat de Ligia și Raoul Pop, doi pasionați de alimentația sănătoasă care promovează alimentația raw din 2009, Ligia publicând și mai multe titluri în acest domeniu, cărți pe care le veți găsi în cadrul Expoziției Nationale Raw Generation.

Organizatorii Expoziției Nationale Raw Generation vă așteaptă duminică 16 noiembrie la Romexpo, pavilioanele H1 și H2 să vedeți, gustați și cumpărați produsele naturale, bio, expuse cu această ocazie.

Mai multe detalii în articolul site-ului Ligia Pop.



2 comentarii:

  1. nu am fost pana acum la o astfel de expozitie in domeniul raw food dar trebuie sa fie interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant ,as merge cu drag la asemenea expozitie ,in mod clar as avea ce invata!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).