sâmbătă, 12 iulie 2014

Comentarii cu verificare (scuze! ...)

Am lipsit o perioada de pe blog datorita unui eveniment trist si fulgerator din viata mea. Tatal meu, de la care am invatat sa prajituresc si sa gatesc, ma vegheaza acum din ceruri ... Fie-i drumul lin printre stele si odihneasca-se in pace, iertat de toate greselile facute cu voie sau fara voie!





Insa cum am intrat pe blog si am cautat sa vad daca am vreun comentariu, ceva, iarasi dau de o cohorta de comentarii in sectiunea spam, vreo 7 mii si ceva. Toate, in engleza. Ultimele 9 deja nu mai incapeau la rubrica spam si apareau publicate in diverse retete de-ale mele mai vechi. Am mai avut asa ceva inca de vreo doua ori anul trecut.

Comentarii cu verificare (scuze! ...)


Asa ca am hotarat sa las comentariile la liber, dar sa activez verificarea ortografica. Stiu cat de enervanta este, de cele mai multe ori, dar va rog intelegeti-ma si pe mine, ca trebuie sa stau vreo ora-doua in fata monitorului sa sterg acele mii de comentarii spam - in poza apar doar 5 mii si ceva pentru ca acum mi-a venit in minte sa activez verificarea ortografica si sa cer scuzele de rigoare celor care comenteaza mai des pe blogul meu.

Nu inteleg cine si de ce le trimite - am mai citit pe net ca ar fi niste programe automate de postat comentarii, dar de ce nu le posteaza pe bloguri in limba engleza, daca tot contin bucati de text in acea limba?
In fine ... sper sa nu mai apara de acum incolo astfel de commenturi pe blogul meu.

Va pup dulce!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).