sâmbătă, 31 mai 2014

Ornamente culinare (partea a 23-a)

După câte observ, am deja 22 de asemenea postări cu diverse ornamente culinare , găsite pe net, primite pe email sau încercate acasă.

Astăzi încă vreo câteva idei de ornamente, aranjamente culinare, spuneți-le cum doriți. Doua poze - făcute la Anul Nou, celelalte două, mult mai recent, la restaurantul hotelului Lacu Rosu, unde am fost invitată de  absolvenții unui liceu, la banchetul organizat cu prilejul terminării studiilor medii. Am mai fost de multe ori în acest restaurant foarte potrivit pentru astfel de ocazii și nu numai, la numeroase alte banchete, și țin să subliniez faptul că prețurile sunt foarte avantajoase față de alte restaurante din Piatra Neamț, unde costă aproape dublu iar meniul e ceva mai subțire.

Așadar:
- platou rotund cu macrou afumat, șnițele din creier, și din piept de pui, brânză topită feliată, ridichi, salată verde, lămâie. 


- al doilea platou conține kaiser, șuncă, salam de tip Sibiu, chifteluțe, șnițele, castraveți proaspeți, ardei roșu, cașcaval afumat.





- platou cu aperitive la restaurantul hotelului Lacu Rosu: roșie umplută cu salată de vinete, chifteluțe, măsline, ardei fâșii, felii de roșii, șuncă, salam, salată verde, cașcaval feliat, măsline, felii de castravete umplute cu pastă de brânză, rulou de cașcaval moale umplut cu pastă de ciuperci.


- aperitive calde la restaurantul Lacu Roșu: felii de cordon bleu de piept de pui cu cașcaval ras deasupra, salată de varză, medalion de piure de cartofi, ardei roșu pt ornament.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).