luni, 5 mai 2014

Festivalul blogurilor gustoase, editia 2014

Ca de obicei, particip la acest festival (multumesc pentru invitatie, Alexandra!) alături de mulți alți bloggeri culinari din țară.

Festivalul Blogurilor Gustoase ediția 2014 este sponsorizat de producătorul făinii Dobrogea, are mai multe secțiuni și tot atâtea premii plus un mare premiu constând într-un robot de bucătărie Moulinex Masterchef Gourmet.

Concursul Festivalului Blogurilor Gustoase ediția 2014 este cu votare așa că am rugămintea ca, dacă vă place blogul meu, să mă ajutați votând (până pe 19 mai, ora 10.00) astfel:
- dați click pe linkul de mai jos apoi logați-vă cu contul de facebook (sau de pe Gustos.ro, dacă aveți cont acolo). Butonul albastru este în partea din dreapta, sus. S-ar putea să fie nevoie să acceptați o aplicație, dați ok. Pagina redirecționează singură la pagina de vot.
- dați click pe butonul roșu pe care scrie "votează" de deasupra rețetelor de ciorbă. Dacă votul s-a înregistrat, apare confirmarea votului.

Vă mulțumesc din suflet!

parada-blogurilor

Pagina mea arată așa:
- pasul 1 - logarea cu contul de facebook
- pasul 2 - votarea propriu zisă



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).