joi, 27 martie 2014

Tu mai porti ceas de mana?

Ceasul reprezinta eleganta, rafinament si gust. Din motivul acesta ma hotarat ca cel mai bun cadou   pe cae il pot face unei persoane este un ceas, in acelasi timp folositor si in acelasi timp boem. Si cum   mai sunt cateva zile pana cand trebuie sa fac cadoul, acum sunt in cautare. Am inceput cu magazinele   din oras, insa pe nici unde nu am gasit ceasul perfect care sa imi multumeasca asteptarile si care sa   ma faca sa zic..da acesta este potrivit pentru acea persoana. Asa ca a inceput sa caut pe intenet, doar   se stie, stai acasa si cauti linistit, fara sa te intrebe cineva – ce doriti, cu ce va pot ajuta – pentru ca   este formula de care ma feresc cel mai mult. 


Asa ca in fata calculatorului de cateva zile stau si caut,   intreb in stanga si in dreapta. Cineva mi-a recomandat urmatorul site: watchshop, si   pot spune ca sunt chiar foarte multumita de ce am gasit aici. In primul rand ai de unde alege, pentru   ca sunt prezente toate marcile renumite si mai putin cunoscute: Calvin Klein, Citizen, Accurist, Alfex,   Atlantic, Boccia, Bruno Sohnle, Bulova, Candino, Casio, Davosa, Diadora, Dolce Gabbana, Festina,   flik Flak, Fossil, Grovana, Guess, Haribo, Hugo Boss, Ice Watch, Invicta, Jacques Lemans, Junkers,   Lambretta, Lorus by Seiko, Marea, Mark Maddox, Mondaine, Nautica, Orient, Polar, Police, Pulsar,   Puma, Q&Q, Romanson, Sector, Ceasuri Seiko pe watchshop, Skagen, Soleus, Superdry, Suunto, Swatch, Swiss Legend, Swiss   Military, Timex, Tissot, Tommy Hilfiger, Zeppelin. Daca nici de aici nu gasesc ce imi dorec inseamna ca nu mai gasesc de niciunde.  


Foarte interesanta mi s-a parut categoria ceas orient, se stie ca Japonezi exceleaza in ceea cea fac,   iar Ceasul Orient Diving Sports Automatic FFE06001K0 mi se pare foarte potrivit pentru cadou. Are   garantie 24 de luni, 192, 6 grame, 33 mm dimensiune cadran, indica: ora, minute, secunde, data, dual   time si multe alte caracteristici. Si ce este cel mai bine, este faptul ca se poate cumpara in rate cu   CardAvantaj, fara dobanda sau rate fara dobanda prin Raiffesein Bank.   O alta categorie interesanta este cea cu ceasuri CK si poti alege din 33 de modele. Pentru fetele   care iubesc rozul, Ceasul Swatch ORIGINAL LZ112 Backhand este modelul perfect, cu o greutate de 15,3 grame, material geam plastic, rezistent la apa si care indica ora, minutele si secundele. Perfect pentru un trendsetter.  


Clar, aici gasesti tot ce doresti iar cele 10 motive care te vor ajuta sa alegi watchshop atunci cand vrei   sa cumperi un ceas sunt: 1. Oferta diversificata; 2. 100% originale; 3. Garantia calitatii; 4. Probare in   Showroom; 5. Livrare Gratuita; 6. Platesti cum vrei; 7. Platesti in rate fara dobanda; 8. Posibilitatea de   returnare; 9. Respectam clientul; 10. Promptitudine.


articol de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).