luni, 24 martie 2014

Trateaza acneea fara antibiotice

De cativa ani am inceput sa am probleme destul de mai cu aceasta acnee care nu vrea sa mai treaca. Am trecut de perioada de pubertate dar inca mai am probleme cu acneea. Am urmat diferite tratamente insa majoritatea au fost de formă.

M-am documentat si am vazut ca exista doar 3 tratamente care pot duce la ameliorarea acneei. Cele trei tratamente la care pot apela cei care vor sa scape de acnee sunt peroxid de benzoil, retinoizi şi antibioticele. Si eu am luat antibiotice insa nu au avut un efect de lunga durata. Nu vreau sa mai iau mereu antibiotice fiindca pe viitor pot sa imi faca doar rau. As fi vrut sa fac mezoterapie insa nu este recomandat atunci cand ai acnee. Sper sa imi treaca in perioada urmatoare deoarece am ales sa urmez un tratament cu peroxid de benzoil. Multa lume a reusit sa isi revina cu acest tratament fara a ramane urme pe față.

O sa fac zilele urmatoare o vizita si la un cabinet stomatologic bucuresti pentru a vedea ce trebuie sa mai pun la punct cu dentitia. Am avut cateva probleme cu o masea insa am reusit sa rezolv. Nu este bine sa stai prea mult atunci cand apar durerile fiindca cu totii stim ca durerile de masea sunt insuportabile. Eu am rezistat doar 2 zile dupa care am ales sa merg la stomatolog pentru a scoate maseaua. Nici antibioticele nu isi mai faceau efectul asa ca interventia stomatologului a fost inevitabila. Sper sa imi revin cat mai repede.


 articol de M.C. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).