sâmbătă, 8 martie 2014

Service auto Timas

Pentru o scurta perioada de timp m-am mutat cu serviciul in Bucuresti. Spre ghinionul meu nu am putut evita o groapa lovind-o in plin, deregland astfel geometria rotilor.

Spre norocul meu ma afla in apropierea unui service auto autorizat. Am mers pana la locatie pe jos pentru ca nu aveam incredere ca mai pot merge cu masina. Acestia s-au ocupat de transportarea ei pana la service cu platforma. Scutind astfel mersul care ar fi putut avea repercusiuni asupra masinii, aceasta fiind usor instabila. Pana a doua zi s-au ocupat de reglarea geometriei rotilor dupa care s-a facut o revizie generala a masinii preventiv pentru a evita alte surprize neplacute pe viitor.

Ajungand acasa am citit pe site-ul oficial al firmei www.timas.ro despre principalele activitati ale acesteia si am decis sa aprofundez colaborarea cu acestia, dat fiind faptul ca am ramas deplin multumit de serviile oferite la un pret direct proportional cu munca depusa.

Iti recomand si tie firma lor de vanzari auto Bucuresti si service-ul lor. Intra pe pagina Timas.ro - service auto unde vei gasi toate informatiile de care ai nevoie.

articol de MC

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).