miercuri, 26 martie 2014

Produse noi si second hand de la ABDComputers

În acest articol am să vă vând și vouă un pont foarte fain pe care l-am auzit și eu acu’ câteva zile la servici. Eu lucrez ca și grafician la o firmă foarte renumită din oraș. Noi folosim 3 imprimante, un Lexmark, un HP (tip industrial, mare) și un Canon. Recent s-a stricat imprimanta și i-am spus șefului meu ierarhic despre acest lucru și mi-a spus să mă duc la director și să rezolv problema cu dânsul. Zis și făcut. Mă duc la director și îi explic problema. Dintr-o dată imprimanta a scos fum și pur și simplu nu mai pot face nimic cu ea. Eram foarte îngrijorat…ba chiar stresat. Dacă dă vina pe mine sau dacă mă penalizează?

Directorul mi-a zâmbit și mi-a zis că nu e nici o problemă. Firma colaborează cu abdcomputer. Un magazine online în care gasesti scanere ieftine sh și imprimante second-hand. Peste 3 zile ne vine o imprimantă nouă, un Lexmark industrial. Pot spune că arăta impecabil. Nici o zgârietură, nici măcar un defect. Când am aflat și prețul…mi-am dat seama că trebuie să fie ceva la mijloc. Asemenea calitate la un preț foarte mic? Chiar nu credeam. Am intrat și eu pe site să văd despre ce e vorba și într-o săptămână am comandat și eu un laptop HP sh. Sunt foarte mulțumit de ea, rulează impecabil, iar cartușele le-am primit cadou. Vă recomand și vouă site-ul.


articol de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).