marți, 4 martie 2014

Masini de inchiriat

Totii soferii viseaza sa conduca masini de ultima generatie si cat mai frumoase cu care sa atraga privirile celor din jur. Eu nu sunt genul care sa isi cumpere masini de fite insa domeniul in care lucrez ma cam obliga sa fiu o persoana cu o anumita prestanta si sa conduc doar masini selecte. Zilele trecute am avut niste probleme tehnice la masina si de atunci este in service.

Maine am o intalnire importanta de afaceri asa ca trebuie neaparat sa fac rost de o masina altfel risc sa pierd un client important. Am intrat pe site-ul unei firme care inchiriaza masini si am vazut niste oferte foarte bune. M-am uitat peste masinile care le au in stoc pentru inchiriat si cred ca o sa apelez la fmnrent pentru a inchiria masina de care am nevoie. Iti recomand si tie sa intri pe site-ul celor de la fmnrent pentru a afla mai multe informatii cu privire la masinile pe care le poti inchiria.

Te pot indruma sa rasfoiesti pagina de inchirieri auto henri coanda sau sa dai click aici pentru toate informatiile de care ai nevoie.



articol de M.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).