luni, 3 martie 2014

Decoratiuni vintage de la Retroboutique

Dacă vrei să îți decorezi casa într-un stil retro, mai puțin comun, vechi, dar nu învechit, Retroboutique este mâna de ajutor de care ai nevoie. Cu siguranță, vei avea toată admirația și “invidia” prietenilor tăi.

Dacă îți dorești câteva produse vintage pentru casa ta, poți opta pentru una dintre oglinzile decorative de perete. În opinia mea, aceste oglinzi clasice sunt adevărate opere de artă, aducând un aer romantic oricărei încăperi. Prețurile sunt accesibile, variază între 40 și 500 lei, depinde de modelul pe care ți-l dorești și de cât ești dispus să oferi pentru a-l achiziționa. Materialul din care este făcut precum și modul în care este lucrat sunt cele care fac diferența.

De asemenea, dacă te uiți la pernele decorative cu diverse imprimeuri, ai să te convingi că sunt o variantă bună pentru canapelele singuratice. Imprimeurile aduc un aer cosmopolit încăperii, la un preț foarte bun. Așadar, îți poți crea propriul univers, alegând dintr-o gamă variată de produse vintage.

Așa că îți recomand să cauți oferta de perne decorative Retroboutique.ro , și să alegi un pret oglinda decorativa de care vrei tu pentru ca să-ți decorezi interiorul cu stil. 

 un guest post de M.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).