sâmbătă, 1 martie 2014

Curatenie profesionala cu Evoconcept

De 4 ani mi-am deschis o firma foarte mare si avem o cladire privata unde ne desfasuram activitatea. In fiecare an facem curatenie generala atat la interior cat si la exterior. Bugetul de anul acesta este destul de mic asa ca avem nevoie de o firma de curatenie care sa faca treaba la un pret mult mai mic fata de obicei.

Firmele cu care am colaborat pana acum au niste preturi foarte mari si nu ne mai permitem. Cel mai mult de la o firma de curatenie am avea nevoie de un alpinist utilitar sau mai multi, care sa stearga geamurile cladirii. Toata cladirea este la exterior din sticla asa ca totul trebuie sa arate perfect. Cele mai bune tarife curatenie le-am vazut la Evoconcept. Aceasta este o firma de curatenie pe care mi-au recomandat-o mai multi prieteni fiindca oamenii de aici fac o treaba foarte buna iar preturile sunt destul de mici.

Daca ai o firma mai mare, situata pe mai multe etaje ale unui bloc de tip zgarie-nori, cu siguranta ai nevoie de un alpinist utilitar si cred ca n-ar strica sa rasfoiesti paginile cu tarife curatenie ca sa poti face o estimare exacta a serviciilor pe care urmeaza sa le soliciti.

articol de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).