sâmbătă, 8 martie 2014

Cand mi-am luat un Sony Vajo

De foarte multa vreme sunt in cautarea unui laptop asa ca in sfarsit am decis ce model o sa imi cumpar. Dupa ce am comparat sute de modele am decis ca cel mai potrivit pentru mine ar fi un sony vaio asa ca am decis sa mi-l cumpar. 

Urma sad au comanda pe internet deoarece este mult mai simplu. Tot ce trebuia sa fac era sa aleg modelul, sa il bag in cos si sa trimit comanda apoi imi venea acasa prin intermediul curierului caruia ii si plateam. Odata cu laptopul am mai comandat si un TV pentru tatal meu care ma rugase de mult timp sa ii iau unul. Am decis sa ii cumpar un televizor care avea si functie de monitor pentru ca acesta i se arsese tatalui meu. Odata ce curierul a venit,  prima mea grija a fost sa vad daca laptopul meu functioneaza si am uitat sa verific si daca televizorul tatalui meu are toate componentele. 

Dupa ce curierul a plecat si am incercat sa montez televizorul si ca monitor, am observat ca ii lipsea un cablu hdmi fara de care nu se putea face conexiunea intre el si unitate. Am sunat numaidecât la firma respectiva si le-am spus ce s-a intamplat dar ei mi-au explicat ca trebuie sa imi cumpar eu separat acel cablu deoarece ei nu il oferă impreuna cu televizorul. Nu a fost nici o problema deoarece nu este foarte scump dar nu aveam de unde sa il cumpar in acea zi deoarece nu se gasea prin zona. A trebuit sa mai astept cateva zile pentru a-l gasi dar imediat dupa ce l-am cumparat si l-am montat am fost foarte fericit sa vad ca toate functioneaza perfect.

articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).