luni, 17 martie 2014

Bijuteria teilor

De cateva saptamani sunt in cautarea unor verighete pentru mine si viitoare mea sotie. Am vazut zilele trecute un panou publicitar in timp ce ma duceam la munca cu metroul. Pe acest panou scria mare: intra aici si vezi toate verighetele pe care firma noastra ti le pune la dispozitie. Am notat repede adresa site-ului respectiv si am asteptat sa ajung acasa pentru a verifica despre ce preturi este vorba. Am avut surpriza de a constata ca preturile sunt foarte mici iar verighetele sunt foarte frumoase si atractive.

Cautand in continuare mi-am adus aminte ca tot de pe site-ul acesta am cumparat un inel de logodna bijuteria teilor atunci cand am cerut-o in casatorie pe prietena mea. Imi aduc si acum aminte de acea zi. Era o dupa amiaza superba, cu mult soare si cantec de randunele. Toata actiunea s-a petrecut in natura deoarece stiam ca iubita mea este o foarte mare iubitoare de natura. A fost probabil cea mai importanta zi din viata mea. Acum urmeaza nunta si vreau sa fac cea mai buna alegere in ceea ce priveste verighetele.

Astept sa se intoarca si iubita mea de la service sis a ne hotaram impreuna asupra unui model. Nu vreau sa iau nici o decizie care sa nu o implice si pe ea. De acum inainte ea reprezinta tot ce am mai bun pe aceasta lume asa ca nu am de gand sa o dezamagesc vreodata. Sper sa fiu un sot perfect si sa se intelegem de minune pana cand moartea ne va desparti.

articol de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).