luni, 3 martie 2014

Animăluţele noastre au nevoie de cea mai bună îngrijire!

Când vine vorba de căţeluşul meu aş da orice ca el să fie fericit şi să îl văd alintându­-se pe lângă picioruşele mele sau mai nou descheindu-­mă la pantofi, trăgând cu furie de şireturi.

Ei bine, cred că şi tu simţi aceeaşi dragoste pentru pisică sau căţelul tău, îţi place să îi alinţi şi să le oferi ceea ce ei au nevoie. O jucărie, o baie, o plimbare şi bineînţeles o hrană consistentă şi mai ales plăcută la gust. Se ştie că unii căţei sau unele pisici sunt foarte pretenţioşi sau pretenţioase când vine vorba de mâncare. Ei bine, acest lucru ne determina pe noi stăpânii de animale să le cumpărăm şi să le răsfăţăm întotdeauna.

 Hrana trebuie să fie întotdeauna pe placul animăluţelor şi de asemenea să fie proaspătă şi consistenţă. Spre exemplu un magazin online cu produse pentru animale este shopidoki.ro se ocupa şi de comercializarea de mancare de caini ieftina, aici poţi găsi cele mai bune produse de la branduri precum Chapi, KateKat, Natusan, Pedigree sau Whiskas.

Site­ul vă oferă o bună vizualizare a produselor şi asta fără să fiţi nevoit să derulaţi foarte multe pagini, deoarece o singură pagină conţine 16 produse, un număr mare dacă stăm să comparăm cu alte site­uri care afişează sub 10 produse iar tu fiind nevoit să schimbi mai multe pagini pentru a reuşi să le vezi pe toate. Nu uita că din când în când să îţi răsfeţi animăluţul, atât cu hrana cât şi cu atenţia de care el are nevoie.

Daca ai animale de casa stii cat de mult au ele nevoie si de produse pentru ingrijirea blanitei. Eu am pisici si folosesc diferite perii ca sa le pieptan zilnic dar v-as recomanda sa vedeti si o periuta electrica pret, pentru ca uneori chiar nu am timpul necesar sa stau sa-mi rasfat blanoasele cat ar vrea ele de mult, asa ca peria electrica ma face sa economisesc timp, iar lor le place si mai mult acest gen de tratament special.


articol de MC si OD



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).