vineri, 1 martie 2013

Periplu italian, partea intai

Prajitura fina cu crema de cafea
Dupa cum unii dintre dv. stiti, la inceputul lunii februarie m-am intors dintr-o vizita in Italia, prilejuita de desfasurarea unui proiect scolar de tip Comenius din care face parte si liceul unde predau. Pe langa workshopurile specifice proiectului, a fost si relaxare, vizite turistice, momente artistice, seri dansante.

Fructe de mare. Scoici si spaghete
In fiecare seara luam cina intr-o alta locatie, iar uneori pranzul ne era oferit de catre gazdele noastre din Italia.

Aperitive
Cu toate ca in primele zile nu m-am incumetat sa fac poze feluritelor paste si meniuri mediteraneene, nedorind sa fiu nevoita sa dau explicatii privind blogul meu (credeam ca voi fi intrebata de ce pozez mancarea, asa cum mi se intampla in țară la noi, iar acolo mi se parea că un hobby este ceva prea personal de discutat intr-un context fara nicio legatura cu proiectul). Insa strainii nu sunt atât de curioși și de băgăcioși ca noi, și văzând-o pe colega din Polonia fotografiind toate platourile de pe masă, am prins și eu curaj la pozat.

Un gen de savarina
Si pentru ca s-au adunat vreo cateva poze, le voi posta in doua parti. Cele care au un M pe mijloc apartin colegei mele din Polonia.

Friptura de vita cu sos brun
Orada cu cartofi prajiti si salata
Aperitive diverse

Placintele cu spanac

Rulouri cu prosciuto si salata verde

Rulouri cu carne si ardei rosu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).