sâmbătă, 3 martie 2012

Premiul de la Agricola Bacau

Zilele acestea se desfasoara un concurs culinar cu dedicatii (adica trebuie sa incarcati o fotografie personala a unei retete cu carne de pui care sa fie dedicata cuiva drag) pe pagina de facebook a companiei Agricola International din Bacau, aici: Creator-de-Pofta

Concursul are 3 etape, castiga retetele cu cele mai multe like-uri, (dar nu e nevoie de cine stie cate, eu am castigat cu vreo 40-45), prima etapa s-a si incheiat, iar eu m-am numarat printre castigatori. Premiul: un pui fericit si un pui antistres, de vreo 5 kg in total, premiu pe care l-am primit la cateva zile dupa ce am aflat ca am castigat.

Asadar despre Agricola International nu am decat cuvinte de lauda: seriozitate, promptitudine si calitate. Asa cum spuneam si in dedicatie, eu si puiul de Agricola Bacau ne cunoastem de atata vreme incat ar fi pacat sa rupem acum  "relatia". Dimpotriva, cu noile sortimente care arata ca si pasarile crescute la curte, chiar voi aprecia si mai mult munca si produsele Agricola International Bacau.

Mai sunt inca doua etape de concurs, asa ca va puteti inscrie si voi. Mult succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).